Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hej tomtegubbar...

Imorse vaknade Wilton och jag ett bra tag före Vidar. Vi passade därför på att plocka fram alla fina julklappar vi fått. Det var så mysigt. När Vidar vaknade blev det en snabb frukost innan det var dags för lek med alla nya leksaker och grejer igen. Idag hade inte ens Wilton tid att sitta still, han som kan sitta vid matbordet exakt hur länge som helst och äta sin frukost. Ja det blev innelek hela förmiddagen, sedan sov killarna middag. Jag fick väcka dem för att vi skulle åka, så det var rätt trötta killar här idag.

Jag åkte och lämnade grabbarna hos Lena och Håkan och sen åkte jag och mötte upp mamma. Vi klädde ut oss lite och sedan åkte vi och tomtade och sjöng några sånger för äldreboendet i Valbo. De blev så glada, så det blev bra. Efter det åkte jag tillbaka till Lena och Håkan där vi fick middag innan vi åkte hemåt igen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer