Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hej tomtegubbar

Imorse lämnade vi Wilton på förskolan och sedan fick Vidar fick sova hela förmiddagen. Under tiden han sov så passade jag på att städa här hemma och så började jag även plocka fram lite julsaker. Vid 14 var det dags att hämta hem Wilton. När vi kom stod han redo i dörren och visade stolt upp en liten lapp för oss. Hans fröken berättade att han hade frågat om hon kunde hjälpa honom att skriva en önskelista. På önskelistan hade han bett henne skriva ”En storasyster som heter Tilde”. Hon berättade att det finns en lite äldre tjej på hans avdelning som heter just Tilde och som han är väldigt förtjust i. Alltså detta är ju bara så gulligt! Det blir ju dock lite svårt att få till en storasyster till honom, haha.

När vi kom hem så pratade vi med Fanny och grabbarna. Egentligen skulle vi ju ha varit där nu, men vi får nöja oss med facetime istället pga corona... När vi sagt hejdå så var det dags att få plocka fram lite tomtar. Jag hade sparat detta så att killarna skulle få hjälpa till. Wilton började liksom prata om tomten redan i somras, så ni kan ju tänka er lyckan att de nu äntligen fick ställa fram lite tomtar i deras rum.

Ikväll har vi haft pappa och Maria här på besök. Det var så mysigt! Vi åt middag och fikade och så fick grabbarna självklart leka järnet med dem innan det var dags att säga hejdå. Wilton sa när han skulle sova ”morfar och Maria var här ikväll, men sedan åkte dem. Det var tråkigt...”. Ja den lille herren har det väldigt tufft med ”hejdå” och önskar nog att han fick ha alla sina nära hos sig jämt, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer