Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Heja Vidar

Både igår och idag så har Vidar gått flera steg. Han har tagit två steg bra många gånger tidigare, men nu är det som att han liksom vågar släppa taget lite mer. Det är ju så roligt och jag blir alldeles lycklig av att se hans stolta blick när han ställer sig upp och traskar iväg med stapplande steg. Lilla hjärtat. Du blir så stor.

Efter några timmar hemma bara jag och Vidar, så gav vi oss iväg på cykel för att hämta hem storebror. Det blev lite mellanmål och lek hemma innan Mattias kom. Efter middagen mötte vi upp Mattis kollega med familj nere vid badplatsen och så blev det bad, fika och jättetrevligt häng resten av kvällen. Inte förrän klockan var efter sju plockade vi ihop och cyklade hem. Vi ville liksom krama ur allt man bara kunde av denna magiska sommarkväll, sådär mitt i veckan.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer