Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hejdå-kväll

Igårkväll var det dags för sista kvällen tillsammans med Josefin på ett bra tag. I förmiddags åkte hon nämligen hem till LA igen och det är redan så sjukt tomt utan henne redan.

Vi kastade pil, spelade kubb och boule, åt middag och marängsviss till efterrätt och hade en jättemysig kväll. Josefin gosade och lekte massor med barnen och när det var dags för Wilton att sova så somnade han i hennes famn. Där sov han i flera timmar, precis som att han kände på sig att han inte skulle få gosa med sin moster på ett tag. Det tog verkligen emot att behöva åka hem för man vet liksom vad som väntar, men vid 00-tiden kramades vi hejdå. Fy tusan vad jag tycker att det är jobbigt att inte få ha henne nära, men jag är så tacksam för de 10 dagar vi har fått tillsammans! Tårarna kom när Wilton vägrade släppa taget om henne. Det är helt klart ännu jobbigare när man nu vet att även barnen missar tid med världens finaste människa. Jaja, vi är lika starka trots avståndet och snart ses vi igen. Det är så man får tänka.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer