Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hejdå mammaledigheten 

Först av allt vill jag säga tack Wilton och Vidar. Tack för att ni har gjort mina tre år här hemma som mammaledig, till de bästa åren i mitt liv!

Jag minns så väl den dagen jag plockade ihop mina saker på jobbet och sa hejdå, för att sedan vara hemma i över ett år. Där och då visste jag inte att det skulle dröja ytterligare nästan två år innan jag checkade in på jobbet igen. Men vår familj hann växa med inte bara en ljuvlig liten kille, utan två!

De tre senaste åren har verkligen varit de absolut bästa i mitt liv. Jag har sedan jag var liten haft en stor dröm- att få bli just mamma. Där kom ni in och förverkligade den drömmen, mina älskade små prinsar. Som ni förgyller vårt liv varje dag!

Under dessa år har det funnits dagar jag aldrig velat ska ta slut, det har funnits dagar då jag bara velat sova. Det har funnits dagar då vi skrattat så magarna gjort ont, det har funnits dagar då tårarna bara runnit. Det har funnits dagar då vi hittat på en massa bus och äventyr, det har funnits dagar då vi bara myst hemma. Det har funnits dagar då de traskat runt i fina kläder, det har funnits dagar då de bara sprungit runt i blöja. Det har funnits dagar då vi suttit och kramats och gosat i timmar, det har funnits dagar då de bara har klängt kring mina ben. Det har funnits dagar då tiden bara sprungit förbi, det har funnits dagar då jag räknat ner timmarna tills Mattis slutat jobba. Det har funnits dagar jag har burit runt på barnen och aldrig vela släppa ner dem igen, det har funnits dagar då jag tvingats bära barnen så armarna har ömmat. Det har funnits dagar då vi har njutit av sol och värme, det har funnits gråa dagar då vi inte känt för att göra något alls. Det har funnits dagar vi har skrattat och skålat vid matbordet, det har funnits dagar då jag har torkat 511 utspillda glas på golvet. Det har funnits massvis av dagar jag inte ens velat tänka på att denna tid en dag ska vara över, dagen är nu här då denna tid är förbi.

Ja det har varit en helt underbar tid, men jag ska inte heller ljuga. För det har också varit tufft. Men en sak är jag så innerligt säker på och det är att jag kommer bära med mig alla dessa dagar för alltid och jag är evigt tacksam över dem allihop!

Återigen. Tack mina älskade barn. Kärleken till er går inte att beskriva.

Jag älskar er!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer