Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Helg igen och den är så välkommen

I eftermiddags ringde de från förskolan för att Vidar hade svällt upp kring ögonen. Så jag fick helt enkelt göra helg snabbt och sedan åka och hämta hem grabbarna. Vi vet ju att det är pga pollen, men såklart så synd om honom då det verkligen besvärar. Det la sig mot eftermiddagen och vi kunde gå över till mamma för att kika när Simon och pappa grävde och grejade inför mammas utbyggnad. Efter ett tag kom även Evis och Johan och släppte av mina prinsessor som ska sova hos oss inatt. De satt länge som ljus och tittade på och tyckte det var så spännande. Vi åt tacos och fikade lite innan klockan blev 19 och det var dags att gå hem och natta trötta barn. De somnade gott en efter en. Älskade underbara ljuvliga barn.
Jag tog en kvällspromenad med världens mest efterlängtade Josefin i lurarna. Alltså det är så fruktansvärt att vi inte bor närmre och vissa dagar är det tuffare än andra. Ikväll var en sån kväll jag mer än allt hade velat att hon istället gick bredvid mig. Men tack för att vi åtminstone kan prata när och hur länge vi vill. Förstår inte hur tusan det gick till när man liksom skickade brev bara. Vill inte ens tänka på det. Trots längtan så gjorde hon min kväll. Finaste bästa Josefin!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar