Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Helgen

I lördags vaknade vi som sagt upp i Östhammar. Vi åt frukost, tog en promenad och hann även med lunch innan vi begav oss hemåt. Resten av lördagen blev mest en lek och chill dag. Vi var rätt slöa allihopa. Vi avslutade kvällen med hembakt pizza och film.
Igår var vi ute nästan hela dagen. Vi plockade fram trädgårdsmöblerna och alla uteleksaker. Barnen sov i vagnen ute under tiden och när Wilton vaknade så satte han sig först på barnbordet vi ställt fram, sedan fick han syn på rutschkanan så han sprang dit och åkte, han kollade sedan upp och fick se en ny gunga uppsatt osv. Jag blev helt chockad över att han kunde se exakt vad som var ”nytt” ute. Detaljmänniska är han helt klart. Dagens höjdpunkt blev när vi tog fram cykelvagnen, den är verkligen succé. På eftermiddagen åkte vi och storhandlade och så köpte vi med thaimat hem. Vi har verkligen haft en supermysig helg.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer