Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Helgen är slut, men nu börjar julmyset!

Vi har haft en så mysig helg, men jisses vad snabbt det går. Imorse efter frukosten kollade vi på en film och tände en brasa. När grabbarna vaknar tidigt (alltid mellan 05-06 numera) så är det ofta räddningen att mysa lite i soffan tycker jag och framförallt på helgerna! Jag somnade till filmen och fortsatte sova när det var dags för Vidars nap. Riktigt lyx! När vi vaknade så hade Mattis och Wilton bakat muffins och var redo för utflykt. Vi gick till skogen nedanför oss och byggde koja, fikade och tog med oss mossa och granris för att få lite adventsfint ute.

Imorgon börjar julförberedelserna på riktigt här hemma. Till helgen ska det vara julfint i hela vårt hus och det ska finnas åtminstone saffransbullar och pepparkakor till advent. Åh vad jag ser fram emot denna tid! Som jag ska njuta av varje dag!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer