Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Helgen this far

Igår efter frukost ringde bästisarna och frågade om de fick komma och hänga. Svaret var ju givet. Vi åt lite lunch och sedan drog papporna och de stora barnen till stan för hockey och vi mammor tog med småttingarna till Valbo. Vi åt glass och så sa vi att de skulle få köpa en varsin sak helt själva. Till vår glädje valde de att gå till bokaffären och de valde noga och länge en varsin bok och traskade sedan stolta ut ur butiken. Älskade ungar, när blev våra småttingar såhär stora kan man ju undra. Vi kom hem ungefär samtidigt allihopa och då åt vi tacos till middag. Efter det fick de på sig sina nya pyjamasar som Belle och Vidar också köpte till allihopa. Barnen däckade rätt snabbt därefter. Då körde vi movienight (läs Evis och Mattis kollade film. Johan och jag somnade som alltid).
De sov över hos oss inatt så vi har ätit frukost och så har barnen röjt här hemma. Nu ska vi snart gå till mamma allihopa.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar