Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Helgkänslan är här

Vi har haft en så mysig dag idag. Efter frukosten pratade vi länge med Fanny, Elliot och Noel. Egentligen skulle vi ha åkt till Småland i början på nästa vecka. Vi skulle äntligen få träffa alla efter såå många månader ifrån varandra och dessutom få träffa lilla Noel för första gången. Men nu blev det ju inte så i och med Corona. Det gäller såklart att ta sitt ansvar så valet blev inte svårt, men självklart är det ändå tufft. Vi längtar så vi spricker efter våra bästisar, världens finaste extrafamilj. Men så fort detta har lagt sig lite så kan jag säga att vi sitter i en bil raka vägen mot Småland!

Efter massa lek och lunch så gav vi oss ut i kylan. Grabbarna fick inviga sina overaller, så passa kallt var det. Men det har varit en så fin dag. Vi tog en promenad och båda killarna somnade, så jag kunde lyssna på en podd och bara njuta av solen.

Mattis köpte med sig middag hem och så avslutade vi fredagsmyset med film och poppis. Nu lägger Mattis barnen och jag ska ta mig en dusch, sedan blir det brors match följ av en film. Helgkänslan är lika härlig idag som alltid.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer