Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hemfärd

Imorse efter frukosten var det dags för oss att packa bilen och åka hemåt. Det är lika tråkigt varje gång, att behöva säga hejdå till våra favoriter. Men vi har haft helt underbara dagar i Småland. Vi stannade till hos brors i Stockholm på vägen hem. Stackarn skadade sig rejält på den senaste matchen då han fick en puck i ansiktet. Han fick en spricka i käken, ett hål rakt igenom underläppen så han fick sy 15 stygn både på in- och utsida av läppen, sedan flyttades flera tänder på den nedre tandraden upp en halv centimeter, så de fick trycka tillbaka tänderna och rätta en hel del. Nu får han leva på flytande mat de nästkommande tre veckorna, fy tusan vad jag tycker synd om honom. Vilken otur han hade, men jag är så glad att han är lite piggare. Pappa var hos honom idag, så vi hann träffa dem båda ett tag innan vi åkte vidare hemåt igen.

Nu har vi kommit hem, hunnit packa upp alla väskor, ätit, lekt och nattat barnen. Så nu ska vi bara kolla klart JVM-matchen, sen blir det nog att somna tidigt ikväll. Vi saknar redan våra smålänningar, men det är skönt att vara hemma också såklart.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer