Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hemfärd med mina grymma grabbar

Efter en sista frukost med gänget och en massa hejdåkramar så påbörjade vi bilturen hemåt. Det gulligaste var dock när vi plockade undan frukosten och grabbarna körde race med bilarna. Då stannade Elliot upp och sa ”jag kommer sakna dig Wilton” varpå Wilton svarade ”jag kommer sakna dig med”. Älskade barn. De har lekt så otroligt bra med varandra under dessa dagar.

Bilresan hem gick så otroligt bra. Vi stannade en gång i Norrköping för lite snabb paus och matsäck/lunch, sedan körde vi vidare hemåt och vi var hemma på 6 och en halv timme. Våra grabbar är så galet duktiga. Vi är verkligen ett dreamteam!
Väl hemma så blev det kramkalas med en extremt efterlängtad pappa och så åt vi hamburgare som Mattis hade fixat. Det var så skönt att få komma hem och träffa Mattis, men det är också så tomt utan våra bästisar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar