Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hemma

Igår kom vi hem runt 17-tiden och hemresan gick väldigt bra. Vi körde på 6,5 timme och det tycker jag då inte är så tokigt med två småbarn. De är bara så duktiga, älskade små ungar. När vi klev innanför dörren blev det kram- och pusskalas med en väldigt saknad pappa. Han hade tänt ljus i hela huset och stod och lagade mat när vi kom. Så det var helt underbart att komma hem igen. Wilton blev överlycklig av att få träffa Mattias igen, jag blir alldeles lycklig av att se dem tillsammans. Jisses vad man kan hinna sakna någon på så få dagar.
Vi har i alla fall haft 5 underbara dygn med våra älskade smålänningar. Trots att det är underbart att komma hem igen, så saknar jag ligan på en gång. Det är så tråkigt att vi inte bor närmre, men som tur är så ses vi rätt ofta ändå. Och hur underbart är det inte att nästa gång vi ses så har ännu en liten bebis fötts till vårt stora gäng. Som jag längtar!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer