Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hemmadag 2

Vi blev hemma igår också då Wilton kändes väldigt snorig på natten/morgonen. Så vi vågade inte skicka honom till förskolan utan blev hemma ännu en dag. Som tur var så piggnade han på sig och det bröt liksom inte ut, så tror det var tur att vi gjorde som vi gjorde. Vi körde en lugn och mysig förmiddag hemma. Vi passade på att ta tag i vårt förråd uppe. Det var fullproppat med en massa leksaker, kläder och allt möjligt. Steg ett blev att rensa bort leksaker och böcker som vi inte längre behöver. Mitt nya är att rensa så mycket vi bara kan. Varför ska vi liksom ha ett fullt förråd med saker våra barn inte ens hinner leka med, det är bättre att skänka vidare. Sagt och gjort (ja ni ser ju kaoset när vi bara börjat röja ut allt från förrådet, haha!). Vi tog ner en hel del av sakerna till lekrummet och när vi var klara så hade vi fyllt 5 fulla kassar med leksaker som vi skänkte imorse och det känns så bra att leksakerna får användas vidare istället för att samla damm på övervåningen.
Efter Vidars vila och lite plätt-lunch så gick vi ut och fick lite frisk luft. Vi lekte i (sommar) värmen ute på altanen och så tog vi en promenad. När Mattis kom hem från jobbet så gick vi till mamma som bjöd på middag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar