Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hjärtat 

Jag hämtade hem två lyckliga grabbar från förskolorna igår. Alltså att hämta hem barnen efter en jobbdag är på riktigt det bästa jag vet! Lyckoruset i mig när de ropar maammmaaa och springer emot mig med öppna armar. Ni är livet älskade barn!
Vi åkte hem, lekte ute lite i regnet innan vi gick in och åt middag. Mattis lagade sin magiskt goda kyckling curry pasta. Sedan tog Vidar och jag ett bad och Wilton kom inspringandes med en tandborste till Vidar. Han halkar och flyger rakt bak och landar på bakhuvudet. Han blev såklart ledsen men det höll inte i sig så länge, så vi tänkte inte så mycket mer på det utan gick och nattade killarna som vanligt. Wilton vaknade och skrek i panik efter typ en halvtimme. Vi försökte natta om honom men han kunde verkligen inte komma till ro. Han var liksom inte riktigt med i matchen och så sa att han hade ont i huvudet, så till slut åkte jag in med honom. Vi fick komma in rätt snabbt och så kollade de upp honom. Vi blev dock kvar till typ halv tolv då de tyckte att det kändes lugnt att vi kunde åka hem. Världens duktigaste kille!

Vi somnade så fort vi kom hem. Några timmar senare vaknade vi igen av att Wilton var så ledsen. Då hade han ca 40,5 graders feber. Lilla hjärtat. Wilton och jag tog sovmorgon imorse. Jag hade möte i förmiddag så då åkte jag in till jobbet medan Mattis hade Wilton. Påväg hem plockade vi även med lillebror och de somnade gott i bilen. De sover nu gott i sängen inne medan jag sitter och njuter i en solstol. Jag började greja med tvätten och fixa inne, men sedan drog jag på mig bikinin och sket i allt. Så nu ska jag sitta här och njuta av lite egentid tills killarna vaknar igen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer