Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Hon är hemma

Vi blev som sagt hemma i tisdags då vi var lite osäker på vilket håll det skulle gå för Wilton. Som tur var så blev det inget mer. Jag hann ställa in mig på en magsjuke-sväng, men tack tack tack för att det inte blev så! Men vi höll oss som sagt hemma för säkerhets skull.
På eftermiddagen i tisdags kom världens mest efterlängtade sis. Hon är hemma! Grabbarna blev så otroligt glada när de fick syn på henne och sprang och kramade om henne. Åh, jag kan dock knappt tro att det är sant. Men som vi har maxat tiden de senaste dagarna. Älskar att få ha henne nära igen! Igår åkte hon dock vidare för tyvärr så är vi inge de enda som längtat ihjäl oss efter henne. Man måste liksom dela med sig, haha. Så idag blev det jobb och förskola för oss igen. Men förhoppningsvis blir det maxat familjehäng i helgen!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar