Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Idag fast för två år sedan...

För två år sedan gick vi och bara väntade på att det skulle sätta igång och att något skulle hända. Som vi längtade efter vårt första barn. Allt var så spännande!

Strax efter 01 natten till fredagen den 18:e maj så åkte vi in. Vi fick dock åka tillbaka hem och sova då de bara trodde att det hade blivit pyspunka och inte en riktig vattenavgång. Men vi var tillbaka på förlossningen redan på förmiddagen därefter igen, då det bara fortsatte sippra vatten hela tiden. Vi lämnade vårt hus den dagen och kom inte hem förrän fem dagar senare och då med vår SON. Vårt älskade lilla barn. Ni kan läsa om Wiltons födelse här. Hur sjukt är det inte att det snart har gått två år sedan Wilton föddes. Att jag snart har varit mamma i två år. Att vi varit en liten familj i hela två år. Ja jisses vad tiden gått snabbt. Samtidigt så kan jag knappt förstå hur tusan jag tidigare klarat mitt liv innan utan Wilton. Den lille omtänksamma, lugna, fina, genomsnälla, busiga, hjälpsamma, gosiga, humörfyllda, kloka, och mest kärleksfulla killen kom till oss och visade oss en kärlek på en helt ny nivå. Min dröm har alltid varit att få bli mamma och jag har förstått att om jag en dag skulle få äran att bli mamma, så skulle barnen bli mitt allt. Men aldrig någonsin kunde jag ens föreställa mig hur det faktiskt är på riktigt. Wilton gjorde mitt hjärta så mycket större den dagen han kom. Som jag fick kriga för att försöka få ut honom och såklart nöjde han sig inte med att få mitt hjärta tusen gånger större. Han tyckte tydligen också att varje dag jag kollar på min mage skulle bli påmind om hur speciell han är i form av ett långt ärr från kejsarsnittet, haha. Det där ärret skiter jag dock blankt i utseendemässigt och har egentligen gjort sedan dag ett, det får mig istället att känna mig så stark. Det påminner mig om att jag är just mamma och det är det finaste jag vet.

Tack Wilton för att du för snart två år sedan kom till oss och visade oss den riktiga meningen med livet. Tack för att jag får vara din mamma och att jag får älska just dig för den du är!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer