Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Idolerna

Igår hade vi en rätt lugn och skön förmiddag hemma. Vi tog en promenad i regnet och efter lunch packade vi ihop det sista innan vi åkte mot Stockholm och brors och Felicia. Det var första gången vi var i deras nya lägenhet och jisses så fint det var. Barnen levde life och vi hade en så galet mysig kväll. Alltså barnen verkligen avgudar sin morbror och Felicia och allt ska göra enbart med dem när vi umgås.

Vi åt jättegoda mat och strax efter nio vek barnen in och vi körde movienight.

Imorse vaknade barnen till vid 05, men som tur var somnade de om och vi fick sova ett par timmar. Vi hann med både en liten promenad i regnvädret och underbar lunch innan det var dags att åka hemåt igen. Vi släppte av brors på träning och ni kan ju bara gissa lyckan när Wilton fick följa med in och se hallen. ”Jag vill också följa med mobbor och spela” och ”nej jag vill inte åka hem till Furuvik, jag vill åka tillbaka till mobbor och Felicias hus” gick på repeat när vi var tvungen att åka hemåt igen, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer