Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Ingen koll på dagarna längre 

Igår hade vi en så skön dag. Vi tog det lugnt inne hela förmiddagen. Mattis vilade lite på förmiddagen och jag sov middag med Vidar efter lunch. Det är riktigt lyxigt att vara ledig samtidigt och faktiskt kunna låta varandra vila lite mitt på dagen. När Vidar och jag vaknade så hade Wilton och Mattis bestämt att vi skulle ut och åka pulka. Alltså att åka pulka är så roligt tycker både vi och barnen, så vi bara njuter av snön. Det hann bli riktigt mörkt ute innan vi var hemma igen, så pannlamporna åkte på.

När vi kom hem gjorde vi egen pizza. Vi har kört på pizza-kit de senaste åren för att det är så galet smidigt, men att göra både egen deg och tomatsås är ju helt klart både roligare och godare. Barnen bara älskar ju att få vara med och greja i köket, så det har blivit en hel del av detta under julledigheten. Vi fick någon deg över, så vi gjorde en efterrättspizza också med smält choklad och hallon. Alltså jisses så gott det var!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer