Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Inte en vecka att minnas

Ja det var nog det längsta uppehållet jag har haft här någonsin tror jag. Men förra veckan fanns det inte ens en liten sekunds energi eller tanke över till att hamna här på bloggen. Mattis hade ju magsjuka från söndagen, Wilton från måndagen och jag åkte på det på tisdagen. Så vi liksom bara lämnade över stafettpinnen till varandra skulle man kunna säga. Den enda som otroligt nog klarade sig från magsjukan var Vidar, han blev istället snorig och hostig. Men usch vad jag tyckte synd om Wilton det dygnet. Han var så duktig, lilla hjärtat! Och Vidar med, han är helt otrolig på att leka och roa sig själv. Och jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så svag som dessa dagar. Jag har haft magsjuka tidigare fast det var väldigt länge sedan, men jag har aldrig tidigare varit med om en magsjuka värre än denna. Jag tror inte jag hade ens en liten droppe vätska kvar i kroppen. Dessutom tog det flera dagar innan vi liksom började få i oss lite mat som var annat än buljong och blåbärssoppa. Nej fy tusan säger jag bara. Vad är liksom oddsen att man åker på en magsjuka i maj, nu när alla är så otroligt noggranna med hygienen dessutom, men allra sjukaste är nog att vi åkte på det knappt en vecka efter corona-svängen.
Det tråkigaste med det hela var att vi fick skjuta fram Wiltons kalas (exakt lika som förra året då vi också var sjuka) också. Men det får bli nästa helg istället. Och som vi då ska fira vår älskade 3-åring med våra närmsta!

När vi i helgen tänkte att det förhoppningsvis började ge med sig så blev Vidar sämre med hostan och blev liksom tung i andningen. Så då åkte vi in med honom igår. De misstänkte (som vi också trott) förkylningsastma precis som Wilton och även allergi. Så idag var vi till sjukan igen där de skrev ut medicin till honom. Så nu hoppas vi att detta ger resultat och att han får hålla sig piggare framöver. Vidar var för övrigt världens duktigaste kille vid doktorn. Lilla gubben som blivit så stor på sistone. Han liksom bara hänger med och han gjorde exakt vad doktorerna sa att han skulle göra. Efter det åkte vi till affären så han fick välja en leksak eftersom han var så duktig. Vi firar alltid med glass eller att man får välja en leksak i samband med sjukbesök, allt för att få det hela lite roligare. Han somnade gott med sin nya traktor i famnen på vägen hem. Älskade älskade Vidar!

Så ja ni kan ju gissa om vi är skapligt less på sjukstuga nu!
Här kommer i alla fall lite blandade bilder från vår senaste vecka.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer