Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

It’s a boy💙

Det är en liten kille som kommer till oss i maj och vi är så otroligt glada för det! Det spelar givetvis ingen roll alls om det är en flicka eller pojke, man vill ju bara få ett friskt barn. Men det ska ändå bli så mysigt med en liten kille. Jag har haft det på känn sedan dag ett och egentligen alltid tänkt att mitt första barn kommer vara en liten pojke. Men jag tvekade mer och mer på det innan ultraljudet då alla jag har pratat med nämligen trott att det skulle vara en liten tjej. Men nejdå, Mattias och mina känslor var de som stämde denna gång och hon sa till oss när vi sa att vi ville veta könet. ”Det är en sån där som papporna brukar bli glada för”. Åh vad vi längtar! Man undrat så hur den lille kommer vara och se ut, det är så spännande!

Det är också så roligt att vi får en av varje till familjen, då Evelina ska få en liten flicka. Så till henne kan jag köpa alla fina klänningar och allt som passar en tjej och till vår lille grabb får jag köpa de söta killkläderna. Helt perfekt ju!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,
Can’t wait!!!! 💙💙💙
evisvardag.se
emmakristina
emmakristina,
ååh va roligt, grattis till den lilla pojken som växer i dig! 😍
nouw.com/emmakristina