Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Jag är då världens stoltaste mamma

Långhelgen är över och det är måndag igen. Vilka fina lediga dagar vi haft och nu är vi redo för en ny vecka igen. På tal om långhelg så var Wilton så söt i fredags vid frukosten. Grabbarna satt själva vid bordet medan jag gick iväg för att hämta något eller så. Så hör jag hur Wilton säger med sin absolut mjukaste finaste röst, som han bara har när han pratar med Vidar ”Vidar, nu ska jag berätta något för dig. Vi ska ha långhelg.” Och så log han stort medan han tittade nära på Vidar. Älskade barn! Vi har liksom inte ens pratat om långhelg sedan i påskas. Världens finaste är ni!

Idag fick Wilton och jag en hel förmiddag tillsammans bara han och jag. Vi hade en tid på sjukhuset och som alltid så briljerar Wilton på sjukan. Han är på riktigt grym. Aldrig minsta lilla gnäll, utan han lyssnar noga på doktorn och gör precis som han ska. Doktorn hann bara lyfta stetoskopet från skrivbordet så hade Wilton redan dragit upp tröjan. Hon fick en chock, haha. Sedan vet det dags att hoppa upp på britsen för ytterligare undersökning och han la sig och gapade direkt hon tog fram ficklampan. Doktorn la bort den där hjälp-pinnen för den behövdes då inte. Jag bara stod där intill honom och log och var så stolt över honom. När vi var klara så åkte jag och lämnade Wilton på förskolan och så åkte jag till jobbet. Det blev en kort dag för oss två, men jag hann med rätt mycket ändå.
Denna kväll avslutades också med en kvällspromenad med mamma och grabbarna i vagnen. Det bjöds på ännu en magisk kväll, så vi bara njöt på promenaden idag också.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar