Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Jag och mitt crew på vift

Idag började vi dagen med att åka på en liten utflykt. Vi var ute och åkte lite bil på förmiddagen och så stannade vi till i Valbo för att byta/köpa lite saker. När vi kom fram till parkeringen på köpis så sa Wilton ”först åka rutschkana, sen handla”. Hur han ens kan komma ihåg att det finns en rutschkana där vet jag inte, han har liksom åkt den en gång. Men såklart lekte vi ett bra tag innan uträttade vi våra ärenden. Jisses vad jag njuter av att få ta dagarna som de kommer med mina grabbar. Det är verkligen en lyx att få hitta på både små och stora äventyr med mitt lilla crew. När vi kom hem var det verkligen sommar så vi blev kvar ute resten av dagen.

Efter torsdagspannkakorna så gick vi ut och klippte gräset och fixade lite i trädgården innan det var dags för läggning.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer