Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Jag ser det snöar, jag ser det snöar 

Jag tillhör ligan som älskar när första snön kommer. Jag blir ärligt som ett litet barn, vill ut och göra en snögubbe, vill börja julpynta direkt, kolla julfilmer, dricka glögg och äta lussebullar. Det mesta hade tyvärr smält undan innan vi kom hem, men lite låg kvar. Längtar dock tills det blir helt vitt ute.

Imorse hade jag helt klart en kaos-morgon. Mattis åkte tidigt till jobbet och grabbarna fixar inte riktigt det där med att inte få säga hejdå på morgonen. Så det var en halvtimmes krig om att ”jag fick inte säga hejdå till pappa”, jag vill inte kissa med dig, bara med pappa”, ”det är bara pappa som får klä på mig”… Till slut fick jag grabbarna påklädda och klara och vi åkte mot förskolan. När vi klev ut där på parkeringen insåg jag att deras väskor är kvar hemma. Jag tänkte att de helt enkelt får klara sig utan dem, men visste också att det skulle bli kallt, snöigt och regnigt och deras extra fodrade galonisar som de har på föris låg hemma i väskan. Så ja, det var bara att åka hem igen och hämta dem för att sedan åka tillbaka och lämna killarna. Haha. Vissa mornar flyter ju på bättre än andra. En halvtimme sen till jobbet, men det löste sig såklart.

Wilton sa i bilen till förskolan ”vilken tid ska vi hem idag” och jag svarade ”ungefär Kl. fyra som ni brukar”. Han sa då ”va så sent?” Och då gick hela min dag ut på att jobba ”snabbt” så jag kunde hämta dem en timme tidigare. Haha precis som att han märkte det liksom. Jaja, vad gör man inte.


Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar