Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Jag ser det snöar, jag ser det snöar 

Mamma och Thomas sov som sagt kvar hör inatt, så vi åt nybakt bröd till frukost och sedan följde de med och lämnade Wilton på förskolan. Det var verkligen storm imorse, helt ärligt så rullade vagnen av sig själv om man släppte den. Men det var så skönt att ändå ta en morgonpromenad. När mamma och Thomas åkte hemåt så gick jag och la Vidar, medan han sov hann jag få undan allt möjligt.

I eftermiddags började det snöa och jag blir helt ärligt som ett litet barn då. Jag tror inte jag kan vänta en enda dag till med att börja julpynta, få upp adventsstjärnor och börja julbaka. För att inte tala om att börja lyssna på jullåtar och kolla julfilmer, åh... Ja mitt julgalna jag ger snart upp och skiter i att det är en hel vecka kvar till första advent... Mattis är dock inte med på detta, så vi får väl se hur det blir haha.

Grabbarna sover redan (snälla säg att det faktiskt har vänt nu...) sedan ett tag tillbaka och vi ska kolla på sista avsnittet av Top Dog.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer