Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Jul i vårt hus

Vi vaknade igårmorse av att Wilton skrek ”mamma, pappa, Vidar det har snöat massor!”. Haha ja, man ser det man vill se, för massor av snö var det då inte, men lite vitt var det. Såå mysigt! Perfekt såhär till första advents helgen. Efter frukosten åkte vi till Lena och Håkan för att byta däck på bilarna och så fick vi även pannkakslunch innan vi åkte hemåt igen.

Mot kvällen var det dags att få lite jul hemma, så vi drog fram lite tomtar och adventsljusstakar/stjärnor. Jag bara älskar den här tiden på året! Och framförallt att jag får göra allt med min underbara lilla familj. När grabbarna hade somnat så fick lilla tomtenissen äntligen flytta in för denna jul. Även adventskalendern med alla paket fick komma upp igårkväll, så det var två väldigt spända och nöjda pojkar här hemma imorse.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar