Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Julafton

Det blev ännu en tidig morgon, men grabbarna var så taggade att det var julafton. Vi lekte ett bra tag på rummet innan vi gick ner till lekrummet och körde lekrace där också. Vid 8-tiden började ”its the most wonderful time of the year” spelas i högtalarna i hela huset och de andra kom också ner. Vi öppnade ett paket från tomten (oss) med pyjamasar i. De åkte på direkt och vi började förbereda julfrukost. Allt blev så gott och vi fick även inviga Josefins fina hot chokolate bar och det var så galet gott. Efter frukosten gick vi ut och njöt av finvädret ett tag. Grabbarna badade och ville aldrig gå upp, men vid 14-tiden var det dags att få på sig julkläderna och börja förbereda inför kvällen. Josefin och Dans några vänner kom och även Johanna (vår barndomsvän som också bor i USA) och hennes man Michael. Till barnens stora lycka så kom äntligen tomten och knackade på. Alltså lyckan i grabbarnas ögon.

Vi åt sedan middag och grabbarna som inte hade sovit en sekund på julafton somnade nästan i sina tallrikar efter ett tag. Så de fick titta på lite spiderman i sina nya spidermankläder och de somnade gott i soffan intill middagsbortet. Älskade små barn. Vi andra åt vidare och intog sedan efterrättsbordet också. När vi var så mätta som man bara kan vara på julafton, så körde vi julklappsspelet. Deras vänner tackade sedan för sig och vi delade då våra julklappar. Alltså vilka fina saker vi alla fick och barnen. När klockan närmade sig tolv somnade jag nästan sittandes så då gick vi andra också och la oss. Vilken underbar och helt magisk julafton vi fick!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar