Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Juldagen

På juldagsmorgonen stod klockan i vanlig ordning på 05.00, då var det dags att gå upp och göra sig i ordning för julottan. Mamma, Josefin och jag med och sjunger så vi gick upp en timme tidigare än alla andra, så det blev inte många timmars sömn. Men det är en så mysigt start på juldagsmorgonen, fin musik och mysig stämning i kyrkan.

Efter det åkte vi till mormor och morfar för julottakaffe. Det bjöds på smörgås och fika, så gott. Men efter fikat brukar vi smita upp och låna mormor och morfars sång för att ta ikapp lite sömn och det gjorde vi även i år. En timme innan det var dags för juldagslunch hos farmor och farfar åkte Josefin och jag till Anna och Maria för att hinna träffa dem lite i jul också. Sedan blev det mat i mängder hos farmor och farfar. Farfar läste även Tomten och då är det verkligen julstämning.

Klänningen jag har på mig på sista bilden fick jag från mormor. Mormor bar den julen när hon väntade mamma för 50 år sedan och nu fick jag ärva den. Jag är så glad för den, klänningen är så vacker. Tack mormor!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Ellenss
Ellenss,
Jättefin klänning!
nouw.com/ellenss