Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Julfirande nummer två 

Igår var det dags för lilla julafton med pappa och family. Vi hade en så mysig dag! Vid 12 var vi bjudna till pappa och Maria. De bjöd på julbord och allt var så galet gott. Efter maten knackade det på fönsterrutan och till barnens lycka så var det tomten, igen. Jag har alltid älskat julen, men att nu få uppleva julen genom sina barn, det slår allt! Barnen och vi alla blev så bortskämda med fina julklappar även igår.

Det är ju ändå lite lyxigt att få förlänga julen genom att starta julfirandet flera dagar innan själva julafton. Barnen har dessutom njutit till max denna helg. Vi njuter av att få ha alla våra favoriter (Jopplas och Dan saknades ju otroligt mycket dock!!!) runt omkring oss och tomten är ju liksom det som är absolut mest spännande just nu.

Ja nu är det någon jobbdag kvar för Mattis sedan har vi nästan tre veckors julledigt tillsammans, innan vi båda börjar jobba igen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer