Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Juni

Så kom juni och tog sommaren med sig. Jisses vad underbart väder vi har. Igår var jag hemma med Wilton och vi hade en jättemysig dag. Redan igår kändes han pigg så vi var ute större delen av dagen och njöt av finvädret. Vid lunch åkte vi och hämtade hem lillebror också. Han fick gå på förskolan någon timme eftersom vi inte visste hur Wilton skulle vara, så då tänkte vi att han hade roligare med kompisarna där. Men vid lunch längtade vi för mycket så då fick han också komma hem. Vi tog en promenad och grabbarna vilade gott i vagnen. Vi fick besök av svärfar mot eftermiddagen och med sig hade han magiskt goda och så fina praliner från Åre chokladfabrik. Vi åt middag tillsammans ute på altanen när även Mattis kom hem.
Idag har det varit jobb hela dagen och grabbarna har varit på förskolan. Det var två trötta killar vi fick hem så det blev inte mycket mer gjort än att äta middag och sen hoppa i säng. Mamma kom till oss ikväll och hon sover kvar till imorgon. Vi ska åka till Stockholm imorgon så vi har packat och fixat det sista.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer