Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Kalassöndag

Direkt efter frukosten i söndags så åkte vi till stan för att tömma släpet på återvinningen, köpa lite reglar och grejer till altanen och så fick Wilton välja en present helt själv till sin kompis Sally (hans kompis från förskolan). Vi åkte sedan hem och fixade oss för att åka på kalas. Han har varit så otroligt taggad på detta sedan han fick inbjudan. Han valde kläder själv, slog i paketen själv, målade kortet själv och ja, han var så taggad. Så fort vi kom dit så blev han så otroligt blyg och ville inte släppa mig en enda sekund. De hänger ju tillsammans på förskolan varje dag han, Sally och Lo (som för övrigt är världens gulligaste lilla supertrio), men det blev ju något helt annat när de nu sågs i hemmamiljö och dessutom med fler som han inte känner. Men efter lite fika och disco så mjuknade han och sen skulle han aldrig åka hem. Jag förstår dock helt för de hade fixat så fint och de hade så otroligt roligt tillsammans.
När vi kom hem så var pappa och Maria där, så vi fikade lite och njöt i solen. Vädret i helgen har varit toppen och vi har ärligt varit ute typ hela tiden. Men vid 17 gick vi in och åt tacorester och sen blev det Bolibompa och sova för grabbarna.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar