Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Klanen är samlad

I fredags när jag vaknade kändes det som julafton. Josefin kom nämligen äntligen hem till Sverige i torsdags och det var äntligen dags för oss att få träffa henne. Hon har även med sin pojkvän hem för första gången, så vi var verkligen taggad på att få träffa honom också.

Vid 13-tiden kom de äntligen och lite senare kom även brors och Felicia och ännu lite senare Evis med familj. Det var så otroligt mysigt att äntligen få vara samlade alla syskonen, hela klanen, fantastic four! Wilton blev överlycklig när han såg Lily (de har ju inte setts på två veckor nu eftersom Wilton behövt vara lite ”isolerad” ett tag) så han skrek Liiiiilllyyy och sprang till hallen och kramade om henne säkert 5-10 gånger. Åh vad söta de är ihop, jag smälter lika mycket varje gång de är tillsammans.

Vi åt tacos, efterrätt och hade en supermysig kväll. Josefin och Dan åkte till hotellet runt 22-tiden, men resten av ligan sov kvar. Snacka om att börja julledigheten på det absolut bästa sättet. Åh vi har hela julhelgen framför oss, så mysigt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Mikaela
,
kan man få receptet?☺️
_amandanilsson
_amandanilsson,
Självklart! 🥰https://mittkok.expressen.se/recept/fryst-marangbakelse/
nouw.com/_amandanilsson