Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Ko Kho Khao

Igår var deg dags för en liten utflykt efter en vecka här på hotellets strand. Vi åkte till ön Koh Koh Khao (tips från Evelina och Johan då de var här tidigare i höst) och det var så fint. Tyvärr var det så dåligt väder igår, så det regnade och var molnigt hela dagen. Men vi hade det underbart ändå. Vi låg på stranden och pratade, badade massor, letade fina snäckor, promenerade längs den långa stranden, spelade kort, drack goda fruitshakes, åt god mat och bara njöt av tystnaden som var på denna strand. Vi var nästan helt ensamma så det var helt underbart. Vid 17 kom vår tuktuk och hämtade oss igen och så tog vi en longtailbåt tillbaka igen. En grym dag trots skitvädret. Nu hoppas jag på strålande sol idag.

När jag låg i hängmattan så började jag känna något som stack mig flera gånger och när jag kände så tyckte jag att det kändes som en pinne som stack ut ur hängmattan så jag tänkte inte mer på det. När vi skulle gå vidare så visade det sig vara en gigantisk skalbagge, så det var benet på den jag kände. Det komiska är att man ser den rätt bra på bilden när jag ligger i hängmattan.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer