Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Konsten att låta barnen leka själv

Idag har grabbarna byggt koja i evigheter och jag jobbar faktiskt på att låta dem leka själv. Jag fastnar ibland med att leka just med dem, för att man vill ju liksom vara med dem. Men jag tror att det är otroligt viktigt att låta dem leka själv, försöka reda ut problem själv och ja fantisera på egen hand. Så ibland liksom drar jag mig undan lite i bakgrunden och jag älskar att höra hur de grejar och donar. Idag möttes jag av att varje liten kudde vi har här i huset hade hamnat på golvet i vardagsrummet i deras ”koja”. Ja så länge de leker och har roligt så, haha. Vi åkte en liten sväng på förmiddagen, annars har vi bara hållit oss hemma idag också.

Jag var ju på möte förra veckan med två av mina kollegor. Samma kväll visade sig den ena tjejen blir dålig och hon testade positivt för Corona. Detta gjorde att jag och den andra tjejen också blev tvungna att testa oss och jag var negativ men min andra kollega testade också positivt. Detta är så sjukt hur det fungerar... Jag blev tvungen att ta ännu ett test för att vara helt säker, med tanke på inflammationstiden. Men idag fick jag svar och även det visade negativt, så skönt! Så antingen hade jag supertur, eller så har jag ju redan haft det, eller så har jag något du dunderimmunförsvar. Oavsett vad så var det jätteskönt att det var negativt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,

Inte för att vara ordpolis men..... *inkubationstid

evisvardag.se