Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Länge leve männen

Jag ska börja med att säga att jag absolut inte försvarar männen i detta stora snack om hur männen är i förhållanden, hur männen beter sig mot kvinnor och så vidare, men jag har en helt annan bild av detta än hur många pratar.

De sitter nu två tjejer i Malou efter tio och pratar om hur fel det är att i ett förhållande behöva jobba för att få mannen nöjd och lycklig. Jag måste bara säga att jag spyr på detta.

Jag vet att det finns mansgrisar och idioter till män som gör övergrepp och utnyttjar kvinnor och ja dem hatar jag också. Det är vidrigt! Men jag som istället aldrig har stött på männen på det sätt som många pratar om, utan istället är uppväxt med en underbar pappa som har gjort allt för oss, en lillebror som är den bästa jag vet, en farfar och morfar som alltid stått upp för mig och nu leva med en man som jag älskar över allt och som älskar mig över allt tillbaka.

I vårt förhållande så gör jag allt för att Mattias ska vara lycklig och nöjd och Mattias gör detsamma för mig (nu pratar jag inte om det sexuella, utan förhållandet i sig). Är det inte så man ska göra för varandra för att man lever tillsammans och vill att sin partner ska vara den lyckligaste på jorden? Så känner i alla fall jag.

Som sagt så vet jag att det finns idioter till män och de försvarar jag verkligen inte! Men jag tycker synd om de tjejer som bara har varit med och bland fel män i sitt liv och därför väljer bort män för att bara vara med tjejer.

Visst har jag stött på killar på krogen som tagit sig friheten att ta på min rumpa etc. och det är ju sjukt hur man kan göra så. Men det är ju en bråkdel av alla killar som finns och som jag stött på och därför tycker jag att det är sjukt hur vissa tjejer pratar om män och liksom väljer bort dem. Jag tycker att man ska vara väldigt försiktig med att dra alla över en och samma kant. Det finns så mycket underbara män! I love you guys!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

mormor
,
<3 <3 <3
Aline
,
Kunde inte ha sagt det bättre själv, så sant! Så jäkla trött på att många drar alla över en kam!