Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Långfredagen

Här kommer mina inlägg (dock lite sent) för jag har inte kunnat ladda upp dem av någon anledning... Bilderna hamnar tyvärr fortfarande åt fel håll och lite så, men bättre än inget tänkte jag.

Idag efter lunch åkte vi till svärmor för lite påskfirande. Vi fick underbar middag och efterrätt och det var så mysigt att få träffa dem. Vi har hållit oss hemma senaste veckorna och inte gjort någonting alls. Egentligen borde vi fortsätta så när allt är som det är, även över påsk. Men vi bestämde oss för att träffa närmaste familjen. Smålänningarna skulle egentligen ha kommit till oss över påsken, men det fick vi blåsa av. Så otroligt tråkigt och vi saknar dem verkligen, men det är det bästa just nu och det får vi bara respektera.

Barnen somnade i bilen på väg hem även ikväll. Vi la oss i soffan och kollade på Bäst i Test (ni måste se det om ni inte redan kollar på det) och jag somnade innan programmet var slut. Nu har vi förflyttat oss till sovrummet och vår helt underbara säng. Så nu säger jag godnatt.

Ta hand om er och lite extra i dessa tider.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer