Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Lediga dagar med grabbarna 

Jag somnade jättetidigt igårkväll men var ändå som en zombie när jag vaknade imorse och sådär lätt irriterad med världens sämsta tålamod och det är mitt värsta. Även grabbarna var så trötta, så våra planer om att vara ute hela dagen skrotades rätt snabbt imorse. Det blev istället en mysig förmiddag inne med lite påsk-pyssel och bakning. Sedan la vi oss för att vila lite och vaknade... 3 (!) timmar senare. Alla vaknade vi i typ chock, men pigga och glada.

Efter en väldigt sen lunch så gav vi oss ut och grejade i trädgården. När Mattias slutade jobba då började vi promenera för att möta honom, en timme senare kom han. Men det komiska är att vi inte ens hann komma en kilometer. Det fanns alldeles för mycket att upptäcka på vägen, haha. Till middag blev det våfflor såklart, är det våffeldagen så är det.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer