Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Leksöndag

Imorse åkte Mattis och jobbade och vi körde en riktig mys söndagsmorgon i soffan. Alltså att kunna börja tända massa ljus och en brasa även på mornarna, åh jag älskar verkligen hösten! Efter frukosten körde vi lekrace och byggde en duplo-by. Alltså tack till geniet som uppfann duplo. Jag tror vi har typ allt som finns på marknaden just nu och jag bara väntar på något nytt som ska komma ut. Nej men helt ärligt så bara älskar jag att leka med duplo (tur jag i alla fall har Evis som verkligen förstår mig, haha).

Efter lite lunch och vila för lilleman så gav vi oss ut och gjorde lite höst i trädgården. Helt ärligt så har vi knappt kunnat vara ute alls pga myggen, men idag blåste det så mycket så det var inte lika extremt. Men vi väntar och längtar efter en frostnatt så vi kan återgå till att få njuta av att vara ute igen.

Nu sover barnen och vi har plockat fram lite gotta och ska kolla på en film.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer