Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Livet är så fruktansvärt orättvist

Idag när Wilton sov i vagnen ute så satte jag mig i solstolen och lyssnade på denna podd. Fy tusan vad vidrigt! Jag kan inte förstå att vissa tvingas gå igenom såna vidriga saker som att mista sitt barn. När Josefin berättade i podden hur hon födde sin livlösa son, skulle få träffa honom för första gången och samtidigt behöva ta farväl av honom. Då brast det för mig och jag kände att tårarna brände bakom ögonlocken. Jag kollade mot vagnen där Wilton låg och sov och kände mig så tacksam men samtidigt så otroligt arg! Varför blir vissa barn sjuka? Varför dör vissa barn i plötslig spädbarnsdöd? Varför? Jag är verkligen tacksam varje dag jag får tillsammans med min Wilton och jag kan inte ens föreställa mig hur fruktansvärt det måste vara att behöva ta farväl av sitt barn. Nej, ingen ska behöva gå igenom något sådant. Ingen.
Jag kan såklart inte göra något åt att dessa saker händer. Men det jag kan göra är att fortsätta vara tacksam för att jag faktiskt har en frisk liten son, som gör mina dagar till de allra bästa. Inte ta något för givet och uppskatta varje dag jag får. Det ska jag fortsätta göra så länge jag lever!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer