Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Ljuvlig sommarkväll

Det var så roligt att få vara tillbaka på jobbet idag efter över en vecka i karantän. Efter jobbet mötte jag upp Mattis och så åkte vi till pappa och Maria för att hämta upp våra älskade grabbar. Trots att det knappt blev ett dygn ifrån varandra var det ändå så roligt att få se dem igen och få krama om dem. Älskade ungar, jag kommer lätt bli den där mamma som kommer göra allt för att de aldrig ska vilja flytta hemifrån (haha, såklart skoj. Men bara tanken just nu av att de en dag ska flytta hemifrån gör att jag får panik). De hade i alla fall haft det jättebra, så det var ju bra.
Vi köpte med oss lite pizza på hemvägen och så hängde vi ute på altanen resten av kvällen. Dessa sommarkvällar får man liksom ta vara på till max. När barnen skulle sova så passade jag på att åka och handla. När jag kom hem igen möttes jag dock av att Wilton kom och öppnade dörren. Han var nämligen inte lika taggad på att sova som vi hade tänkt. Men han fick haka på min kvällspromenad och det funkar typ alltid, så efter bara någon minus somnade han gott i vagnen. Det var en så ljuvlig promenad, över 20 grader trots att klockan var efter 21. Jag hade dessutom Moa med mig i telefonen och hon gjorde min kväll. Jisses vad jag saknar våra älskade smålänningar!!!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,

Panik?? Jag har panik för att det är minst 12 år tills de flyttar 😜😂🤦🏼‍♀️

evisvardag.se
_amandanilsson
_amandanilsson,

Hahah jag dör 😂😂😂😂

nouw.com/_amandanilsson