Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Long time no see

Ja det har inte blivit så mycket bloggande denna vecka. Men det har helt enkelt varit så mycket annat som har varit tusen gånger viktigare och liksom behövt komma före. Jag jobbade ju i början på veckan och då hängde grabbarna med pappa och Maria och nu håller vi på att skola in Vidar på förskolan. På det så har typ allt annat som kan strula till sig, strulat till sig, haha.

Wilton var i alla fall tillbaka på förskolan i onsdags efter mer än en månads julledighet. Jag var lite nojig över hur han skulle ta det, men man kan ju säga att det gick toppen. Så fort jag fick upp grinden och han fick syn på sin favorit-fröken så sprang han fram till henne och gav henne en kram och sa ”jag har längtat efter dig jäääättemycket”. Så det kändes väldigt lugnt att lämna honom.

Vidars inskolning går också jättebra. Vidar kommer få det toppen där, det är mest bara jag som brottas med att detta var det sista vi ville. Att behöva lämna barn på två olika förskolor och dessutom med över en mils avstånd. Det blir helt enkelt lite mer krångel och pusslande för att få till allt, men det ska bli bra. Så länge Vidar trivs så blir detta det bästa tänkbara utifrån vår situation just nu. Vi är ju mestadels utomhus pga Corona och dessa dagar har vi haft snöstorm. Så det är en trött liten grabb jag får med mig hem om dagarna.

När vi kom hem idag så skottade vi överallt här hemma och så blev det lite pulkaåkning i vår egna lilla snöhög här hemma. Jag älskar all snö vi fått!

Här kommer världens bästa tips till er som också har en bit mellan förskolan och parkeringen. När båda barnen är supertrötta så kan det ju helt enkelt bli en väldigt lång sträcka även för oss föräldrar om det blir skrik/bärande av trötta/sovandes barn. Så då löser man det så att man lägger i en pulka i bakluckan och vips så var problemet löst. (Lata barn? Ja kanske... eller lat mamma, haha. Men man väljer sina strider va? Det gör i alla fall jag.)

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer