Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Lördag utan barnen

Efter frukosten igår gjorde vi oss klara och åkte till Lena och Håkan för att lämna två extremt taggade killar som skulle få sova där. Efter att vi kramats hejdå så åkte vi och fixade lite ärenden och köpte med lite subway hem till lunch. Vi åt den ute i solen och jisses vilket härligt väder. Vi satt sedan ute i någon timme och bara pratade och planerade kommande projekt i trädgården. Sedan blev det en liten nap innan vi gjorde oss klara och åkte till stan där vi hade bokat bord på Basta. Jisses vad vi åt, allt var så gott. Kan verkligen rekommendera alla att gå dit och äta. Sedan åkte vi hem och kollade på en film innan jag återigen tvärdäckade, haha. Vi hade i alla fall en så otroligt mysig dag/kväll!
Imorse vaknade jag mer än utvilad strax innan sju, Mattis sover fortfarande men jag bara njuter av en lugn och skön morgon.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar