Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Lördagsmys i Hedesunda

Igårkväll åkte Wilton och jag till Hedesunda för att hälsa på lite. Vi åkte först till mamma och Thomas en sväng. Vi fikade lite och Wilton fick gosa hur mycket som helst med sin mormor. Vi hann också med en liten promenad innan vi åkte vidare till pappa och Maria. Där satt vi ute i deras härliga ”uterum” och pratade och fikade med musik i bakgrunden, så mysigt. Även där fick Wilton gosa hur mycket som helst. Åh vad jag är tacksam över att Wilton har världens bästa mormor och morfar och extramormor och extramorfar. Jag blir alldeles lycklig av att se dem tillsammans, han får så mycket kärlek av dem.

Som ni ser så är det inte vår vagn utan den är av den äldre modellen, haha. Det är nämligen vagnen som min mamma låg i som liten. 50 år gammal med andra ord, lite roligt ändå. Jag är dock så tacksam över att de har blivit smidigare med åren, men Wilton sov minsann gott i denna vagn också.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer