Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Lyxvecka

I fredags fick jag äntligen penicillin för min bihåleinflammation. Jag hade nämligen gått med detta i över fyra veckor och det blev bara värre igen i slutet på förra veckan. Så jag kontaktade vårdcentralen i Rottne och de skrev ut penicillin på en gång. Nu tycker jag äntligen att jag kan känna en klar förbättring och det är så skönt.
Den här veckan är Mattias hemma och är föräldraledig också, riktigt lyxigt. Så vi bara njuter av att få en hel ledig vecka tillsammans. Äntligen kan vi få lite tid till varandra nu när vi är klara med utbyggnaden. Mäklaren var här i måndags och gjorde en värdering och vi är supernöjda, så nu kan vi slappna av i det också.
Utöver det så har vi hittills denna vecka grejat en hel del här hemma, vi har rensat och flyttat våra kläder till de nya garderoberna, vi har varit och badat, tagit promenader, köpt ny tvättmaskin då den andra la av och så har vi lekt med barnen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer