Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Mående och tankar v.24

När det känns som ett träningspass i sig bara av att ta på sig träningskläderna, då vet man att magen verkligen har växt... jisses.
Jag har börjat få foglossning och det låser sig helt i ryggen på vänster sida flera gånger om dagen. Det känns ju såklart av när jag står hela dagarna på jobbet (försöker sitta så mycket det går) och det lär ju inte bli bättre eftersom jag bara blir större och större. Så idag fick det bli ett träningspass efter jobbet och jag hoppas att det ska hjälpa lite. Det tog ett tag innan jag hittade övningar som kändes okej men till slut så gick det bra och att cykla var väldigt härligt. Jag har på ett sätt väldigt svårt att acceptera att jag blir större och att kroppen går mer och mer ifrån att vara ”jag”. Men samtidigt så älskar jag det lika mycket för det är en så häftigt sak att få vara med om. Nu när det även har börjat synas på riktigt så har kommentarerna börjat flöda om hur stor eller liten jag är. Hur orkar egentligen folk spekulera i min kropp? Jag förstår inte riktigt det. Jag är väl egentligen ingen som bryr mig om just det, folk lär väl hålla på. Men till vilken nytta, så känner jag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer