Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

”Mamma älskar er”

Idag fick jag sällskap av mina två små prinsar här hemma. Vi var ju lediga idag, men jag bestämde mig redan imorse för att vi skulle köra en lugn dag idag så jag kunde kurera mig en dag till. Har inte alls lika ont i varken hals eller nacke, men det är ändå där liksom. Jag sa till grabbarna att de idag skulle få titta på hur mycket tv de bara ville och de båda kollade på mig som om jag var tokig. Det blev dock jag som hamnade i soffan framför teven efter vår pangfrulle. Grabbarna lekte istället och det gör mig så glad. Visst är det ibland lite ”mamma kom och lek du också” eller ”mamma, Vidar lyssnar inte, ”mamma MM (Wilton) säga så”, men de är oftast helt otroliga på att leka tillsammans. De leker så fint! Många gånger hör jag ”kom nu kompis så kör vi” när de kör med sina maskiner eller som Wilton sa igår ”hörrö gosse, vad gör du?”, ja det är så många gånger man verkligen får hålla sig för skratt. Underbara ungar vad ni underhåller oss här hemma varje dag.
I eftermiddags bakade vi långpanne-bullar som verkligen blev succé. Wilton sa när vi provsmakade dem ”oh, dessa får vi baka fler gånger!” Och Vidar instämde med ett långt ”mmmm”. Mina små bagare.
Idag är en sån dag jag verkligen får nypa mig i armen för att jag har världens finaste pojkar. Det är mäktigt att få pussa dem godnatt och säga ”mamma älskar er”. Och som jag älskar er Wilton och Vidar! Tack för ännu en fin dag tillsammans. Jag ska minnas dessa lediga vardagar med er för resten av mitt liv.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar