Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Måndag

Vilken skön dag det har varit. När Wilton tog sin förmiddagsvila så gick jag ut på altanen och åt jag jordgubbar och mjölk till frukost. I högtalarna hade jag sommar i P1 och solen riktigt värmde. När Wilton vaknade så var det dags för bad i hans lilla pool. Jag älskar att sitta och titta på honom när han grejar själv med alla sina saker på tomten.

Mot eftermiddagen när Wilton skulle sova lite middag igen så trotsade jag min onda rygg och gav mig ut på en promenad. (Så till er som ser mig på vägarna här i Furuvik så har jag alltså inte skitit på mig utan det är min rygg som gör att jag haltar mig framåt). Det kan verkligen göra mig ledsen att ryggen även denna graviditet säger ifrån, men det är ju helt klart värt det alla gånger och i övrigt får jag ju vara väldigt tacksam över att jag mår så bra som jag gör. Men jag saknar mina dagliga långpromenader!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer