Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Måndag, fredag, helg-repeat

Veckorna går extremt fort just nu. Det känns som att det är måndag, fredag, helg och sen repeat. Försöker dock liksom hinna med varje dag så gott det går och faktiskt liksom ta vara på varje dag, vardag som helg. Det är inte alltid lätt när det känns som att dagarna går i ett.
Fick upp världens bästa text idag ”vi lever bara en gång”. ”Nej fel, vi dör bara en gång, vi lever varje dag”. Jag tyckte den var så bra. Det kan ju lätt bli lite tjatigt med ”fånga dagen” och allt vad det är, men jag tycker verkligen att det är viktigt, för mig är det det!
Denna bukett gjorde tex min dag idag, har kollat på den så många gånger och jag tycker den är helt otroligt vacker. Blev alldeles lycklig av att bara kolla på den.
Vi har inte jättemycket planerat i helgen, men det känns så skönt. Ser mest fram emot två dagar med min älskade grabb-trio!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar