Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Måndag och seg läggning 

Idag har Wilton äntligen känts pigg igen, så vi har kunnat köra på som vanligt igen. Efter frukosten så gick vi ut och grejade i trädgården. Vi blev ute hela förmiddagen och krattade och lekte. Vi tog en kort promenad och sedan var det dags för grabbarna att vila lite middag. Hela eftermiddagen har vi lagt pussel och lekt i lekrummet.

Nu har jag försökt lägga våra älskade troll i över en timme och hittills är det bara Vidar som sover... Mattis kom precis och bytte av mig så nu ska jag duscha. Det har varit en hel del sega läggningar på slutet och för det mesta så kan jag hålla humöret uppe och tycker liksom att läggningarna är en mysig stund på dagen. Men inte när det blir som ikväll. Då kokar jag till slut. Fram tills för typ en vecka sedan så har båda grabbarna fått sova så länge de känner att de behöver om dagarna och att väcka dem har inte funnits på världskartan (jag tycker att det känns som att de sover så länge de behöver sova). Men nu har det nått den gräns att vi väcker Wilton, för det känns liksom som att hela kvällen går åt till att få honom att sova. Och att inte låta honom sova alls är inget alternativ, för det orkar han helt enkelt inte med. Då ger han upp på eftermiddagarna/tidig kväll och man hittar honom sovandes någonstans, haha. Jaja, det är nog bara en period som snart ger med sig.

Det är säkert även många som tycker vi är knäppa som inte bara får dem att somna själva. Men absolut inte än känner vi, de är fortfarande så små. Den tiden kommer också och då kommer man snabbt ha glömt att man la lite extra tid vissa kvällar. Så än så länge nattar vi dem gärna. Vi bara hoppas att den store killen snart inser att det är skönare att bara somna direkt, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer