Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Min fina, kloka pojke

Igår vid middagsbordet så sa Wilton något som fick mitt hjärta att brista. ”Idag sa …… att jag är ful…”. Fy tusan så ledsen jag blir över att de i redan så tidig ålder ska behöva höra sånt här, men jag antar att det är en del av livet. Hur sorgligt det än är och hur ont det än gör att våra barn ska behöva möta detta så får vi bara lov att stärka våra barn till max så att dessa saker bara rinner av dem.
Jag sa ”Wilton, du är världens finaste på alla sätt och vis. Låt ingen annan få dig att tro något annat. Om någon säger något sånt igen, så förklarar du bara att alla är fina på sitt sätt.” Han tyckte det lät som en bra idé och vi kunde fortsätta äta.
Vi pratade inte mer om det, men imorse när vi var påväg till förskolan så sa Wilton ”mamma, idag om …… säger att jag är ful, då ska jag berätta för honom att alla är fina på sitt sätt”.
Wilton, du gör mig så attans stolt! Som jag älskar dig min fina kloka pojke!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar